RVS naamplaten - Michel de Letter Amsterdam

Menu
De Clercqstraat 15
Amsterdam
Michel de Letter De Clercqstraat 15 Amsterdam
Ga naar de inhoud
RVS naamplaten van roestvast staal in elke afmeting en ontwerp
Roestvast stalen / RVS naamplaten worden bij Graveerbedrijf Michel de Letter in Amsterdam gegraveerd met zowel CNC frees/graveermachines als met de lasergraveermachines.
De gravure bij lasergraveren wordt door branden met de laser donkergrijs tegen het zwart aan. Bij graveren met de frees wordt de gravure verdiept gegraveerd en deze kan met lak in kleur worden ingelegd.

U kunt uw naamplaat op ieder formaat laten maken en deze laten graveren met tekst en eventueel uw logo. Heeft u een eigen ontwerp of vormgever dan kunt u ook uw digitaal bestand aanleveren.
RVS gegraveerde tekstplaat
RVS plaat gegraveerd en geschuurd
Roestvaststalen naamplaat
Ronde RVS tekstplaat gegraveerd.
RVS lasergraveren
RVS aanduidingsplaat gegraveerd
RVS naamplaat
lasergraveren in rvs plaat
rvs tafelnummerbordjes
rvs intercom belpaneel graveren
Roestvast stalen naamplaten, ook wel RVS of INNOX genoemd, kunnen worden gemaakt in hoogglans gepolijst of mat geborstelde uitvoering.
De tekst, logo of afbeelding wordt in de plaat gegraveerd middels een frees en kan dan naar keuze met een kleur worden ingelakt. Een ander manier is de plaat te gaan lasergraveren waarbij de gravering dnkergrijs tegen zwart aan in de plaat wordt gebrand. Een andere techniek is etsen waarbij ook in kleur kan worden gewerkt.

De plaat kan in elke willekeurige vorm en afmeting.  U kunt ook uw eigen ontwerp digitaal aanleveren welke wij dan in de RVS naamplaat graveren.

De montage van de naamplaten kunt u ook aan ons overlaten, zowel in Amsterdam als de rest van Nederland.

Voor meer informatie, advies of een aanvraag kunt u bij de winkel van Michel de Letter in Amsterdam komen en diverse voorbeelden bekijken.
Uiteraard kunt u ook via telefoon, e-mail of whatsapp contacten.
Created by Mhsys (c)
Michel de Letter
De Clerqstraat 15
1053 AA  Amsterdam
Tel.: 020-6167264
Terug naar de inhoud